lunes, 23 de junio de 2008

COMETAS EN EL CIELO


Club de lectura del dia 11 de juliol a les 8 de la vesprada parlarem d'aquest llibre...

Sobre el teló de fons d'un Afganistan respectuós de les seues riques tradicions ancestrals, la vida a Kabul durant l'hivern de 1975 es desenvolupa amb tota la intensitat, la puixança i el colorit d'una ciutat confiada en el seu futur i ignorant que s'acosta un dels períodes més cruents i tenebrosos que han patit els mil·lenaris pobles que l'habiten. Catxirulos en el cel és la commovedora història de dos pares i dos fills, de la seua amistat i de com la casualitat pot convertir-se en fita inesperada del nostre destí. Obsessionat per demostrar-li a son pare que ja és tot un home, Amir es proposa guanyar la competició anual de catxirulos de la forma que siga, inclús a costa del seu inseparable Hassan, un hazara de classe inferior que ha sigut el seu servent i company de jocs des de la més tendra infància. A pesar del fort vincle que els unix, després de tants anys d'haver-se defés mútuament de tots els perills imaginables, Amir s'aprofita de la fidelitat sense límits del seu amic i comet una traïció que els separarà de forma definitiva. Així, tot just dotze anys, el jove Amir recordarà durant tota la seua vida aquells dies en què va perdre un dels tresors més preats de l'home: l'amistat.

lunes, 16 de junio de 2008

EL DARRER FIXATGE

L'estiu és un periode en el que els clubs de futbol són molt actius en la qüestió dels fixatges. Nosaltres també hem fixat a un "figura" que promet molt i que ja ha debutat davant dels més exigent dels públics amb el conte Les set cabretes.

Benvigut, Joan Pau. ;-)


miércoles, 11 de junio de 2008

A L'ESTIU TAMBÉ LLEGIM

La biblioteca de Gata convida a tots a vindre a visitar-la i a fer ús d'ella aquest estiu, ja que tenim moltes novetats tant per a adults com per a xiquets, i com tots sabem en l'estiu tenim molt de temps per a poder llegir.
Que pots trobar en la Biblioteca?
LLIBRES
REVISTES
MÚSICA
VIDEOTECA
INTERNET
WIFI
SALES DÉSTUDI
L'horari de Juliol i Agost es de les 8 del matí fins a les 2 del migdia.

lunes, 2 de junio de 2008

EL CLUB DE LECTURA LLEGIRÀ "EXPIACIÓN" D'EN IAN McEWAN


El divendres 27 de juny el CLUB DE LECTURA s'hi reunirà en la biblioteca municipal per tal de parlar del llibre Expiación, d'En Ian McEwan.

Aquí us deixem una petita sinopsi.

"Anglaterra, estiu del 1935. Una calor asfixiant. La Briony Tallis, una adolescent imaginativa i somniadora, veu com la seva germana Cecí­lia es despulla i submergeix a la font del jardí­ davant d'En Robbie Turner, un amic de la infantesa. Mentrestant, a la mansió dels Tallis s'enllesteixen els darrers preparatius per a una vetllada familiar. La casa es va omplint de convidats. Tot apunta que serà un dia com els altres, però abans dacabar-se el sopar, un crim capgirarà el destí de tota la famí­lia. Expiació és la història d'aquest crim i del penediment de després. A través del fil de la consciència de ví­ctimes i culpables, la novel·la fa un recorregut en el temps des del 1935 fins ara, passant pels terrors de la Segona Guerra Mundial, i recrea els somnis de la infantesa, els girs inesperats de la fortuna i la vulnerabilitat de la naturalesa humana."


Com que hi ha una versió cinematogràfica del llibre protagonitzada per la Kiera Knightley, podeu fer-li una ullada al trailer de promoció.



No fa falta recordar que tots sou benvinguts a les reunions del Club.