miércoles, 26 de octubre de 2011

EXPOSICIÓ PER COMMEMORAR L'ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA A LA BIBLIOTECA



La Biblioteca de Gata acull des de hui 26 d'octubre fins al 25 de novembre l'exposició anomenada"La Història de la Química a través dels segells".

Amb aquesta exposició es commemora l'Any Internacional de la Química que se celebra arreu de tot el món aquest any 2011.


L'exposició, realitzada per Pepe Pedro Mestre, ha estat organitzada per el Grup Meridià Zero amb el patrocini de l'Ajuntament de Gata i l'Ajuntament de Xàbia i la col·laboració del FECYT (Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología).


L'horari de visita de l'exposició serà en l'horari habitual de la Biblioteca, es a dir, de Dilluns a Divendres de 10:00 a 13:00 hores de matí i de 17:00 a 20:00 hores de vesprada.

































lunes, 24 de octubre de 2011

La Biblioteca de Gata dona la Benvinguda als nou nascuts

La Biblioteca de Gata donà la Benvinguda oficial al mon de la lectura a tots els nou nascuts, des de maig fins octubre de 2011, que acudiren divendres passat a les 19 hores a la Biblioteca després de rebre la carta convidant-los.
L'acte, que s'emmarcà dins les celebracions del Dia de la Biblioteca, forma part de la campanya “Benvinguts a la Lectura” que tots els anys realitza la Biblioteca de Gata per fomentar la lectura ja des de la tendra infantessa.
Reunits tots els pares, la bibliotecària, Vicen Mulet, junt al Regidor de Cultura, Juan Pedrós, realitzaren una xarrada informativa explicant els beneficis per als nadons de fomentar la lectura des de tan menuts; orientaren als pares de com potenciar el gust per la lectura i els mostraren tot el que poden trobar a la biblioteca per ajudar-los en la criança dels seus fills.
A més se'ls feu entrega als nadons del seu primer Carnet de Lector de la Biblioteca per poder fer-ne ús d'ella i se'ls regalà un llibre apropiat per la seva edat.
Tretze foren els nadons que s'aproparen a rebre els seus carnets a la Biblioteca eixe dia, però la Biblioteca els seguirà donant a tots aquells qui vinguen a buscar-lo.

La Biblioteca de Gata celebra el DIA DE LA BIBLIOTECA

A la biblioteca de Gata vam commemorar divendres passat el Dia de la Biblioteca que se celebra el 24 d’octubre internacionalment.
Durant tot el dia realitzaren diferents actes a la biblioteca dirigits a diferents sectors d'usuaris.
De matí es realitzà el Taller d'ordinador amb els alumnes del TAPIS; aquesta activitat intenta apropar les noves tecnologies i la biblioteca a les persones amb discapacitat i així donar-los independència i seguretat a l'hora de realitzar activitats quotidianes.
A les 12 hores celebrarem l'Hora del Conte per a tots els xiquets que acudiren a la biblioteca i es representà en titelles el conte de La Caputxeta vermella.
Ja de vesprada a les 19 hores donaren la Benvinguda a la lectura als nou nascuts i a les 20 hores tingueren la presentació del llibre “Imagina... que eres una mariposa: cuento para adultos” d'Annie Sabathé.
La presentació va córrer a càrrec de l'autora, la tècnic de Serveis Socials Rosa Llobell i el Regidor de Cultura, Juan Pedrós.
Annie Sabathé comentà que ha escrit aquest llibre per transmetre alegria ja que l'alegria és un sentiment senzill i natural, no obstant això, és una font infinita de felicitat i d'èxit per un mateix i per a tots, segons les seves pròpies paraules.
Professora de meditació i Ioga realitzà un mini taller d'una hora de durada on tots els allí presents participarem de les seves ensenyances.




martes, 11 de octubre de 2011

Imagina ... que eres una mariposa...




El proper divendres 21 d'octubre a les 20 hores a la Biblioteca de Gata es realitzarà la presentació del llibre "Imagina... que eres una mariposa... : cuento para adultos" d'Annie Sabathé.

La presentació correrà a càrrec de l'autora qui ha escrit aquest llibre per transmetre alegria ja que l'alegria és un sentiment senzill i natural, no obstant això, és una font infinita de felicitat i d'èxit per un mateix i per a tots, segons les seves pròpies paraules.

Annie Sabathé és professora de meditació i Ioga i no realitzarà una presentació del llibre com la majoria, sinó que realitzarà un mini taller d'una hora de durada on podrem participar de les seves ensenyances.

Es tracta d'una presentació molt interessant que vos recomanem no es perdeu.
Vos esperem a tots els qui desitgeu participar d'una sessió per compartir alegria i felicitat!