lunes, 26 de mayo de 2014

Maria Rosa Mulet presenta el seu llibre

Divendres passat, 23 de maig, Maria Rosa Mulet Grimalt, veïna de Gata, presentà el seu llibre a la Biblioteca de Gata.
Baix el títol "L'escola potenciadora del creixement humà integral" l'autora ens va explicar les bases del programa de treball que es presenta en el llibre segons el  revolucionari sistema d'aprenentatge accelerat, tant en auge actualment, que va sorgir als anys seixanta gràcies a les investigacions del Dr. Lozanov Bulgaria.
Les persones que aprenen a viure i a actuar des d'un nivell de consciència més profund augmenten les seues facultats mentals de comprensió, memòria i creativitat. A més, multipliquen els seus recursos interiors i exteriors per a resoldre tota mena de problemes i portar una vida personal més plena i satisfactòria.

Maria Rosa ha plasmat en tinta de manera molt clara i fàcil, per compartir amb tot aquell qui ho vulga posar en pràctica, les sessions d'un mètode que ella mateixa ha posat en pràctica amb èxit.

La presentació fou tot un èxit, la sala estava plena de gom a gom d'amics, familiars i companys de l'autora a més de molta gent interessada en el tema.


El Regidor de Cultura, Juan Pedrós, fou l'encarregat de donar la benvinguda i agrair la presència de l'escriptora i Carles Mulet, escriptor i germà de l'autora, fou qui presentà el llibre per donar pas a Maria Rosa Mulet qui desgranà el contingut d'aquest.
Al finalitzar la presentació moltíssima gent volgué endur-se a casa el llibre signat per l'autora, una gran cua es formà per poder passar a saludar i felicitar a l'escriptora pel gran treball realitzat.





martes, 20 de mayo de 2014

Exposició de Ricard Vives

El divendres 16 de maig l'Alcaldessa de Gata, Mayte Signes, i el Regidor de Cultura, Juan Pons, inauguraren l'exposició de pintura de l'artista Ricard Vives "Lowbrow i Món gràfic" a la Biblioteca de Gata.
L'exposició estarà exposada durant tot el mes de juny i es podrà visitar en horari de Biblioteca.


A la inauguració acudí nombrós públic entre interessats i amics i familiars de l'artista per veure l'obra que Ricard Vives ha volgut exposar a la sala infantil de la Biblioteca de Gata.



Lowbrow és un moviment underground d'art visual que sorgí a Califòrnia a finals de la dècada dels anys 70, també és reconegut com a surrealisme pop amb un toc d'humor.
A continuació vos deixe una mostra de Lowbrow del que trobareu a la Biblioteca de Gata.


I la mostra de Món gràfic,


Esperem la vostra visita i que gaudiu d'aquestes pintures tan diferents i divertides.



jueves, 8 de mayo de 2014

Mes de maig carregat d'actes

El mes de maig la Biblioteca de Gata el tenim ple d'actes i activitats, tant per gran com per menuts. Que no t'ho conten, vine i participa.

Divendres 9 de maig
a les 12 hores L'HORA DEL CONTE
"El sastre valent" en kamishibai

a les 19 hores BENVINGUTS A LA LECTURA
donarem la Benvinguda al món de la lectura a tots els xiquets nascuts a Gata des d'octubre de 2014 fins a abril de 2015 i els farem entrega del carnet de lector a més de regalar-los el seu primer llibre.

Divendres 16 de maig
a les 12 hores L'HORA DEL CONTE

a les 19 hores INAUGURACIO DE L'EXPOSICIÓ DE PINTURA DE RICARD VIVES


a les 20 hores CLUB DE LECTURA
Parlarem del llibre "El niño de la peonza" i tindrem el plaer de poderlo comentar amb el seu autor Jose Barceló

Divendres 23 de maig
a les 12 hores L'HORA DEL CONTE

a les 20 hores PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 
"L'escola potenciadora del creixement humà integral" de Maria Rosa Mulet Grimalt



Divendres 30 de maig
a les 12 hores L'HORA DEL CONTE