lunes, 1 de diciembre de 2014

Presentació del llibre T'he trobat princesa

Maria Rosa Mulet Grimalt ompli de nou la sala de la Biblioteca de gom a gom en la presentació del seu llibre "T'he trobat princesa".
Divendres 28 de novembre a les 19.30 hores fou una cita que molts amics i familiars de Maria Rosa no es volgueren perdre, igual que molts amants de la lectura, qui no pogueren faltar a la presentació del llibre que la Biblioteca de Gata havia organitzat.


A poc a poc va anar arribant la gent i la sala es quedà menuda per albergar a tots els qui volien escoltar les paraules de l'autora.
Maria Rosa Mulet estigué acompanyà pel Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Gata, Juan Pedrós, i per al mestre Antonio Mulet qui, a més, és germà seu.
Juan Pedros en la seua introducció fou una comparança entre el llibre "T'he trobat princesa" i la novel·la de Lewis Carroll "Alicia en el país de les meravelles" perquè la protagonista del llibre que presentaren li recordava molt a Alicia, la protagonista de l'altre llibre.
Maria Rosa Mulet, per la seva part ens comentà que es tractava d'una novel·la d'autoajuda on parla de la reconciliació amb u mateix i amb les experiències que han marcat la vida de cadascú. Es tracta d'un camí per recordar qui soc, segons paraules de l'escriptora.



Contacontes Multicultural II

El Contacontes Multicultural que tinguérem a la Biblioteca de Gata de Gorgos el Divendres 28 de novembre a l'Hora del Conte  fou tot un èxit.

Els xiquets s'ho passaren d'allò més bé i gaudiren amb les històries d'altres països i altres cultures que els fascinaren.
L'animació fou a càrrec d'una contacontes qui involucrà als xiquets en les històries i els feu participar disfressant-se i llegint parts dels diàlegs dels personatges.


Aquest Contacontes ha estat patrocinat per La Unitat de Ciutadans Estrangers de la Diputació d'Alacant i organitzat per la Biblioteca Pública de Gata mitjançant la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Gata de Gorgos.
Esperem poder contar en un futur amb més iniciatives d'aquest tipus en la Biblioteca de Gata, ja que la resposta fou excel·lent per part dels xiquets i gaudiren moltíssim.