lunes, 26 de enero de 2015

ESCRIPTORS EN LA BIBLIOTECA 30 DE GENER A LES 8 DE LA VESPRADA

El divendres 30 de gener CARME MIQUEL estarà en la biblioteca a les 8 de la vesprada parlant del seu llibre "MATAREN EL VERD" constitueix una crònica novel.lada d'uns fets viscuts a la pedania de la Punta, espai d'horta pròxim a la ciutat de València. a partir de la història i dels personatges de ficció, el relat va integrant els fets reals que van ocórrer des de la declaració de la Punta com a espai agrícola no urbanitzable d'especial protecció, l'any 1987, fins la seua totat destrucció, l'any 2003.
El fil conductor que ens porta a conéixer les lluites en defensa d'aquella l'horta és Maia, una jove que retorna a València després de vuit anys d'absència. El retrobament amb la ciutat i amb el pare dels seu fill la portaran a recordar aquella etapa que va viure de manera intensa.
El paisatge i la sigularitat de l'horta serveixen de teló de fons que acompanya les vides i les reflexions dels personatges. Consceptes com la idea de ciutat, el progrés i la construcció d'un futut sostenible suren al llarg de tot el relat.

lunes, 19 de enero de 2015

Presentació del poemari "CAMES INQUIETES" de Paco Sirerol

El proper divendres 23 de gener a les 20 hores la Biblioteca de Gata acull la presentació del primer llibre de poesia que publica el jove gater Paco Sirerol baix el títol "cames inquietes" de la mà de l'editorial Neopàtria.


L'acte serà presentat pel també escriptor Manel Alonso, Alejandra Rodríguez i el Regidor de Cultura Juan Pedrós, i tindrem el plaer d'escoltar alguns dels poemes que trobarem al llibre de la mà de Joan Femenia.

Paco Sirerol és, a més d'escriptor, músic, i forma part del grup de música de la Marina Alta TREMP, on toca la guitarra i és la veu del grup. La idea original de cada cançó naix d'ell i és ell qui escriu les lletres de les mateixes segons conten en una entrevista a Manel Alonso per a la web "Diari Gran del Sobiranisme"

El proper divendres gaudirem a la Biblioteca de les paraules d'un jove gater que està fent-se lloc en el món de la música i les lletres, esperem la vostra assistència recolzant a la nostra joventut inquieta.