lunes, 30 de octubre de 2017

PREMI MARIA MOLINER

La Biblioteca de Gata de Gorgos ha estat guardonada per desé any, per la seva tasca en el foment de la lectura, amb un dels 300 Premis del  XVIII Concurs de projectes d'animació a la lectura Maria Moliner en municipis de menys de 50000 habitants del Ministeri d'educació, cultura i esport, la Federació de Municipis i Provincies i la Findació Coca Cola


El concurs té per objecte premiar a aquelles biblioteques que porten endavant un projecte que incloga l'animació a la lectura, eficiència i bones pràctiques en la tasca bibliotecària, la integració social en la comunitat i l'ús de les noves tecnologies.

300 biblioteques de municipis de tot l'estat espanyol, d'entre totes les que participaren, han sigut les elegides per rebre un premi, d'uns 1700 € per a cadascuna, què es destinaran a la compra de material bibliogràfic per la biblioteca. Aquests premis són finançats per la Fundació Coca-Cola.

I d'entre totes les presentades la nostra biblioteca ha sigut una de les guardonades. Ací podeu veure el llistat complet de biblioteques les quals han obtingut premi.

La Biblioteca de Gata de Gorgos va presentar el projecte "leer y compartir: la biblioteca como lugar de integración de todo el pueblo", on mostrem la nostra biblioteca com a centre d'activitats culturals i fem especial ressò en el projecte de lectura en veu alta amb els usuaris de TAPIS GATA.

Els usuaris del TAPIS GATA en una sessió de lectura en veu alta.

 Aquest premi el rebem amb molt d'orgull pel reconeixement que significa de la tasca diària que realitzem en la Biblioteca de Gata de Gorgos. A més, farem un bon ús dels diners amb compra de material bibliogràfic adaptat a les necessitats del fons de la Biblioteca.
Estem, per tant, molt contentes i emocionades!

VICEN I SILVIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario