lunes, 30 de enero de 2017

L'Hora del Conte en Gener

Els divendres del mes de gener a les 17:15 h els usuaris més menuts de la Biblioteca gaudiren de l'Hora del Conte.
Cada divendres una història diferent, un conte diferent però sempre especialment elegit per a ells.

Divendres 13 de gener: "Per quatre cantonades de no res" mitjançant una animació on les xiquetes i xiquets participaren i foren protagonistes.

Divendres 20 de gener: "Els tres porquets" en teatre d'ombres xineses.



Divendres 27 de gener: "El sastre valent" en Teatre kamishibai

L'Hora del Conte és una activitat totalment arrelada tant en la biblioteca com amb els usuaris i des de la biblioteca intentem innovar i presentar una oferta molt variada tant en continguts com en formats.

jueves, 26 de enero de 2017

Club de Lectura de Gener

El proper divendres 27 a les 20 hores hi ha una nova reunió del Club de Lectura. Arranquem l'any parlant del llibre "La vispera de casi todo" de Victor del Árbol, Premi Nadal 2016.


Segons Julio Navarro en la seva crítica al Diari El Pais, es tracta d'una novel·la fluida, de misteris criminals amb fantasma inclòs i intimitats que funcionen com a incubadora de maldats, dames i traumes.
Vos recomanen la seva lectura i que vingueu a compartir les vostres impressions amb tots nosaltres els membres del Club de Lectura. Teniu les portes obertes!


jueves, 12 de enero de 2017

Llegim amb el TAPIS

Tots els divendres a les 10 hores els usuaris del TAPIS GATA venen a la Biblioteca de Gata de Gorgos i comparteixen amb nosaltres moments de lectures, de contes, de poesia, titelles, xerrades i rialles, moltes rialles.
 




TAPIS és un servei que s'ofereix des de Serveis Socials, es tracta d'un Taller de Prevenció i Inserció Sociolaboral i des de la Biblioteca posem el nostre granet d'arena en aquesta tasca mitjançant la lectura.










lunes, 2 de enero de 2017

L'Hora del Conte en Nadal

Divendres 30 de desembre la Biblioteca va organitzar l'Hora del Conte de Nadal per a les 11 del matí. Les xiquetes i xiquets que acudiren a la Biblioteca gaudiren del conte en Kamishibai "Els reis d'orient i el misteri del camell perdut"


En acabar el conte realitzàrem un taller de treballs manuals on poguérem fer un camell en retallable i ens ho passarem molt bé.